17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLista cu repartitiile pentru locuintele sociale, injumatatita

Lista cu repartitiile pentru locuintele sociale, injumatatita

Jumatate din persoanele care au obtinut initial repartitie pentru o locuinta sociala in municipiul Tirgu Jiu nu se mai regasesc pe lista prezentata ieri de conducerea primariei, in urma verificarilor efectuate dupa mai multe articole aparute in presa.

Gazeta de Sud a publicat, in urma cu o luna si jumatate, un articol privind faptul ca multi dintre cei care au primit repartitie pentru o locuinta sociala sint lucratori in institutiile publice, directori de firme si chiar un angajat al societatii care a construit blocul. Marius Ionescu, directorul tehnic al Primariei Tirgu Jiu, a spus ca multe persoane au fost respinse din cauza ca au mintit in declaratiile pe propria raspundere: „Declaratiile pe propria raspundere nu au fost conforme cu realitatea. Am constatat ca multi au mai detinut locuinte, pe care le-au instrainat, iar unii s-au trezit cu o mostenire. Comisia va hotari daca va sesiza Parchetul cu privire la aceste declaratii false. La asociatiile de proprietari, unde am verificat fisele cu numarul de membri, am avut surpriza sa constatam mai putine persoane decit erau declarate in aceste fise“.

Primarul municipiului Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, a precizat ca angajatii municipalitatii nu vor fi sanctionati pentru modul in care au fost intocmite dosarele, pentru ca s-a constatat ca nu a fost vina lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS