16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLipsa trotuarelor - marul discordiei intre zeci de familii

Lipsa trotuarelor – marul discordiei intre zeci de familii

Locuitorii de pe strada Bechet, situata la marginea Craiovei, se confrunta cu o serie de probleme. Una dintre ele este amplasarea strazii in panta. Din aceasta cauza, atunci cind ploua, unele case sint inundate de apa.

„Pentru ca nu avem trotuare amenajate, apa intra peste noi in casa, iar daca ploua mai mult timp, ni se inunda si culturile din gradina. Am fost si in audienta la primar, insa nu s-a rezolvat nimic pina acum, din lipsa de fonduri. Vecinii nostri au inceput sa se si certe din cauza acestei probleme“, a declarat Iuliana Gheorghe, care locuieste pe strada Bechet. „Eu am incercat sa ridic la mine la poarta un pod din beton, pentru a nu mai fi inundat. Mai mult m-am complicat. Ar fi trebuit sa iau mii de aprobari, ca si cum as fi ridicat un castel. Pina la urma, m-am lasat pagubas. Mai rau este ca vecinii care stau in deal nici nu se sinchisesc atunci cind ploua. Chiar nu exista nici un ban pentru construirea de trotuare? De fiecare data cind ploua ne certam. Noi, cei din vale, ii invinuim pe ceilalti, ca si cum numai ei ar fi de vina. Unii au facut si plingere la politie. E drum national si arata in halul asta. Cum sa intram in Europa daca nu ne prezentam frumos nici macar de fatada?“, a conchis un alt craiovean, care nu a dorit sa-i publicam numele. Unii locuitori nu beneficiaza nici de apa curenta.

„Noi ne-am tras apa de la reteaua principala a orasului, pe banii nostri. Daca asteptam dupa autoritati, ne prindea anul viitor. Nu toti sint insa la fel de norocosi ca noi“, a incheiat Iuliana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS