27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAngajatii RAADPFL vor ramine fara slujbe

Angajatii RAADPFL vor ramine fara slujbe

Angajatii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova si-au intensificat actiunile de curatenie, in ultima saptamina. Proiectul a fost demarat in urma intilnirii dintre directorul general al regiei, Ilie Badescu, si Antonie Solomon, primarul Craiovei.

„Am fost impulsionati sa ne facem treaba si mai bine. Din aceasta cauza vom grabi toate proiectele pe care le avem. Cei care lucreaza in cadrul regiei vor fi concediati daca nu dau dovada de responsabilitate. Noi speram insa ca toata lumea sa se tina de treaba. O data cu schimbarea conducerii la nivel local, se va imbunatati cu siguranta si aspectul urbei“, a declarat Ilie Badescu, directorul RAADPFL. Craiovenii nu considera insa ca schimbarea va dura mult timp.

„Nu cred ca ii tine prea mult acest exces de zel. Citeva saptamini vor munci consecvent, iar dupa aceea vor lenevi din nou. Gunoaiele vor fi iar ca la ele acasa in Craiova. Ar trebui dati afara daca nu isi fac treaba bine. Sint platiti sa munceasca, dar toata ziua nu fac nimic. Inainte aveam mormane de gunoaie la pubelele din fata blocului meu. Treceau si citeva saptamini pina le ridicau cei de la Salubritate. Pur si simplu nu le pasa. Am vrut chiar sa facem plingere la primarie pentru ca aceasta sa ia masuri. Pina la urma ne-am lasat pagubasi pentru ca si cei de acolo tot de-ai lor erau“, a spus Vlad Pascu, din cartierul Lapus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS