17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVicele Nedelescu si-a lichidat SRL-ul

Vicele Nedelescu si-a lichidat SRL-ul

Noul viceprimar peremist al Craiovei, Gigi Nedelescu, a avut multa treaba in prima zi de serviciu. In primul rind, acesta si-a desfiintat SRL-ul la care era patron, ca sa scape de o grija si sa se ocupe mai mult de problemele primariei. Om de fotbal si un afacerist prosper, Gigi Nedelescu patrona in Craiova un atelier de confectii cu circa 70 de salariati, cunoscut sub numele de SC CONFLUX TOP – CHIC SRL.

„Am convenit cu nevasta-mea sa-l desfiintam si s-a ocupat ea de tot. Ca sa nu ramina fara serviciu, i-am transferat pe toti pe unde am putut. Spatiul care acum a ramas gol caut sa-l inchiriez unei banci“, a spus Nedelescu.

Ramine la Liga

Programul de ieri al viceprimarului a continuat cu intilniri de lucru: taximetristii, citeva familii evacuate, carora li s-a gasit un loc de cazare intr-un bloc de pe strada Brestei, apoi salariatii de la salubritate, carora li s-a cerut sa lucreze in foc continuu in urmatoarea saptamina. Intrebat de ziaristi despre averea personala, Nedelescu a schitat-o in citeva cuvinte: „Dupa ce mi-am dat demisia din functia de director al SC BAILE GOVORA SA, am ramas doar actionar acolo, dar unul dintre cei importanti. Mai am un apartament in care locuiesc, doua spatii comerciale, conturi in banca de peste 10.000 de euro si creante de recuperat in valoare de 40.000 de dolari. Cit valoreaza averea mea? Nu stiu, nu pot sa va spun. Nu am calculat“.

Cit despre implicarea sa in lumea fotbalului, Nedelescu a spus ca va ramine observator federal, deoarece va merge la meciuri in week-end, lucru care nu-i afecteaza programul de edil, dar si vicepresedinte la comisia de disciplina a Ligii.

In primarie, vicele se va ocupa cam de aceleasi lucruri de care se ocupa si predecesorul sau, Mihai Dragu, adica de regia de administrare a domeniului public, de salubritate si de taximetrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS