5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConsilierii locali vor sa fie gunoierii Craiovei

Consilierii locali vor sa fie gunoierii Craiovei

Bintuiti deja de nostalgii dupa scaunele pe care peste o luna trebuie sa le paraseasca si cuprinsi de remuscari, consilierii locali vor cu orice pret ca alesii sa-si aduca aminte de ei.

Si cum initiativele legislative avute in cei patru ani nu au dat pe spate opinia publica, alesii locali s-au gindit ca in ultima simbata de mandat sa faca pe „gunoierii orasului“.

Ideea i-a apartinut democratului Cezar Avram, care imediat a si primit replica ecologistului Nicoale Nicolaescu, colegul lui de consiliu: „Dumnezeu a inceput sa va priveasca si sa va dea minte! Bine ca macar acum va ginditi la curatenia orasului, ca patru ani nu ati avut urechi de auzit. Noi am facut rosu in git de cind tot strigam ca orasul este murdar si trebuie facut ceva. Da’ ne purtam ca niste soimi ai patriei care au nevoie de o simbata“.

Primarul Vasile Bulucea a salutat politicos initiativa lui Cezar Avram, dar nu a incurajat alesii locali sa treaca de la vorbe la fapte.

Asa ca, pina la sfirsitul sedintei, consilierii locali s-au luat cu vorba si au uitat sa se puna de acord aspura simbetei in care vor face pe gunoierii. Poate consilierii viitori vor fi mai hotariti sa iasa in strada ca sa stringa gunoaie, pentru a da un bun exemplu craiovenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS