6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpaga pentru un fals inspector al Garzii Financiare

Spaga pentru un fals inspector al Garzii Financiare

O pensionara din Craiova a incercat sa-i duca de nas pe comerciantii din Tirgul MARLOREX, dindu-se drept inspectoare la Garda Financiara.

Cornelia Belu, de 56 de ani, s-a gindit sa-si procure produsele necesare pentru masa de Paste fara sa cheltuiasca nici un ban. Miercuri dupa-amiaza, femeia s-a dus in Tirgul MARLOREX, a ochit un stand in care se gaseau toate cele trebuincioase ei si, luindu-si o figura serioasa, a intrat, fiind foarte sigura pe ea. „Sint inspectoarea Ionescu de la Garda Financiara!“, s-a recomandat femeia, mentionind ca a venit sa faca un control. Apoi a trecut la subiect, solicitind o serie de produse, a caror valoare se ridica la vreo 650.000 de lei, pentru a renunta la control. Comerciantii, care trecusera prin verificari ale Garzii Financiare, si-au dat seama ca nu e ceva in regula si au anuntat Sectia 5 Politie din Craiovita Noua. In citeva minute au sosit la fata locului si politistii, care, legitimind-o pe femeia care se dadea drept inspectoare, au aflat ca se numeste Cornelia Belu si nu este, de fapt, decit o pensionara care nu are nici o legatura cu Garda Financiara.

Politistii au luat-o pe femeie de la MARLOREX si au condus-o la sectie pentru a da o declaratie, insa pe drum „inspectoarei“ i s-a facut rau. A fost chemata ambulanta SMURD, care a dus-o la Spitalul de Urgenta Craiova pentru ingrijiri medicale, in urma crizei hipertensive suferite.

Cornelia Belu s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infractiunii de fals privind identitatea, fapta sanctionata de Codul Penal cu inchisoare de la trei luni la trei ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS