8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraciun fericit pentru tinerele mame

Craciun fericit pentru tinerele mame

Chiar daca pare neobisnuit, sint si oameni care isi petrec Craciunul in spital si sint fericiti, pentru ca nasterea unui copil nu poate fi decit un motiv de bucurie. Pentru cele patru mehedintence care au nascut in primele doua zile ale Craciunului la Maternitatea din Drobeta Turnu Severin, totul a decurs bine, atit mamele, cit si bebelusii fiind sanatosi.„Cineva acolo sus a avut grija de noi. A fost o noapte sfinta, noaptea nasterii Fiului Domnului,si cineva ne-a pazit sa nu avem probleme si copilul nostru sa fie sanatos. A avut 3,2 kilograme si e destul de linistit“, a spus Rodica Oprea, una din mehedintencele care au adus pe lume un bebelus chiar in prima zi a Craciunului. La cei 23 de ani, tinara mama este la prima nastere si-si va boteza copilul Cristian, pentru ca s-a nascut intr-o zi sfinta.

„A fost un vis al meu sa nasc de Craciun, dar nu eram sigura ca se va si intimpla. Am uitat si de brad, si de cadouri, si de tot“, spune Rodica Oprea, care crede ca baietelul ei va avea noroc in viata. „Pot spune ca este cel mai frumos Craciun din viata mea, chiar daca l-am petrecut in spital, iar baietelul meu este cel mai frumos cadou pe care il puteam primi“, a mai spus tinara mama.

Potrivit medicilor de la Maternitatea Drobeta Turnu Severin, in primele doua zile de Craciun s-au nascut patru baieti si o fetita. Se pare ca familia Giurcan a fost cea mai norocoasa, pentru ca a doua zi de Craciun au primit in dar doi baieti gemeni. De la inceputul anului, in Mehedinti s-au nascut 1.607 copii, mai multi fata de anul trecut, cind au venit pe lume 1.596.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS