16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpitalul de Urgenta din Craiova are purtator de cuvint

Spitalul de Urgenta din Craiova are purtator de cuvint

Presedintele Colegiului Medicilor Dolj, dr. Doru Dobrescu, a fost numit si purtator de cuvint al Spitalului de Urgenta din Craiova.

„Decizia de numire a dr. Dobrescu in aceasta functie apartine Consiliului de Administratie al spitalului, care, in virtutea bunelor relatii pe care dr. Dobrescu a dovedit ca le are cu reprezentantii mass-media, a ajuns la concluzia ca dumnealui ar fi cel mai potrivit pentru acest post“, a declarat dr. Florin Petrescu, directorul Spitalului de Urgenta din Craiova. Ceea ce nu recunoaste insa conducerea spitalului este ca aceasta numire s-a dorit a fi mai degraba o pedeapsa pentru dr. Dobrescu, ale carui ultime aparitii din mass-media (in care reclama lipsurile cu care se confrunta unitatea) l-au recomandat drept persoana cea mai potrivita pentru a fi deranjata in permanenta de reprezentantii presei.

Pina una-alta, dr. Dobrescu si-a luat concediu chiar inainte de a-si fi intrat in piine, beneficiind astfel de o odihna binemeritata dupa istovitoarele alegeri de la Colegiul Medicilor, in urma carora a reusit sa-si umileasca adversarii, obtinind cel mai mare numar de voturi si, totodata, avind asigurat inca un mandat in fruntea organizatiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS