20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSlatinenii - amenintati din nou cu sistarea apei

Slatinenii – amenintati din nou cu sistarea apei

Dupa ce nu au avut mai multe zile apa, slatinenii sint din nou amenintati de acest pericol. SC ELECTRICA SA va sista din nou furnizarea apei in municipiu pina la recuperarea debitului de peste 40 de miliarde de lei.

Primarul Gheorghe Paunescu a declarat ca angajati ai primariei si ai regiei locale de apa ACETI vor merge in aceste zile in fiecare apartament din Slatina pentru a-i determina pe oameni sa-si achite restantele. „Daca vom reusi in interval de o saptamina sa platim 3,2 miliarde de lei din datorie, atunci vom avea apa la robinet de sarbatori, altfel nu se stie cum se vor derula lucrurile“, a spus Paunescu.

Precizam ca saptamina trecuta, cei 80.000 de locuitori ai municipiului nu au avut 14 ore apa la robinete si aceasta fara sa fi fost anuntati de acest lucru.

Mai nou, se pare ca si locuitorii din Corabia vor ramine fara apa de sarbatori, tot din cauza neachitarii datoriei catre compania nationala de electricitate. Potrivit primarului Ion Dimienescu, restanta locuitorilor din Corabia este de 280 de milioane de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS