15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSala CJ Olt - inchiriata cu ora

Sala CJ Olt – inchiriata cu ora

Futurista sala de sedinte a Consiliului Judetean Olt, care a luat din bugetul local in ultimii doi ani peste opt miliarde de lei, va putea fi pusa la dispozitia oricui contra cost. Suma aprobata de consilierii judeteni este de 300.000 de lei pe ora.

Presedintele CJ Olt, Marin Ionica, a spus ca sala va fi inchiriata doar in scopul organizarii de sedinte, simpozioane si alte activitati administrative, culturale, stiintifice sau politice, nicidecum pentru nunti, botezuri etc.

„Pina in prezent, am avut doua solicitari, din partea PSD si cu ocazia incheierii parteneriatului de infratire regionala Sud-Vest Oltenia si Cooperare Interregionala in sprijinul Integrarii Europene“.

Sala CJ Olt este una din cele mai moderne din tara, printre dotarile sale numarindu-se: 43 de scaune din piele, ergonomice, dispuse in jurul unei mese rotunde, alte 60 de scaune fiind aranjate ca intr-o sala de cinema, patru cabine pentru traducatori, instalatie de aer conditionat si una de sonorizare de ultima generatie, in valoare de peste doua miliarde de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS