16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateNadia si Emil Constantinescu - nasi la Galati

Nadia si Emil Constantinescu – nasi la Galati

La Biserica „Mavramol“ din centrul Galatiului a putut fi vazut simbata dupa-amiaza, in calitate de nas, Emil Constantinescu. Acesta s-a aflat in orasul de la Dunare, impreuna cu Nadia, sotia sa, nu pentru propaganda electorala, ci pentru a tine luminarile si a-i indruma la inceput de casnicie pe Ana-Maria, 28 de ani, si pe olandezul Maurice van Hurck, 56 de ani, acesta din urma fiind actionar la SC Menarom.

Emil Constantinescu a fost ferit de o masina de politie de neplacerile care ar fi putut aparea pe strazile Galatiului. Aceasta a mers in fata nuntasilor. Nici cersetorii nu au avut prea mare succes la fostul presedinte al Romaniei, pentru ca aceiasi politisti au facut ordine in jurul bisericii.

Nici o alta figura cunoscuta nu a putut fi zarita printre invitati. Emil Constantinescu a descins la biserica dintr-un autoturism Opel Vectra, conducind-o pe mireasa la altar. Nadia Constantinescu a fost o adevarata nasa, avind grija ca toate momentele importante ale ceremoniei sa se desfasoare asa cum trebuie. Slujba religioasa s-a tinut atit in limba romana, cit si in engleza, pentru a putea sa inteleaga si mirele ce se intimpla. Emil Constantinescu a tinut sa spuna ca evenimentul este privat si ca vizita sa la Galati este una absolut personala, refuzind sa dea vreo declaratie.

Slujba religioasa a fost impresionanta, a tinut exact o ora si a avut un cor de la Seminar. Oamenii care s-au prins ca in Biserica „Mavramol“ se afla oaspeti importanti s-au strins in jurul bisericii si au asteptat sa se termine slujba. Petrecerea a avut loc pe nava Vrancea, intr-un cadru foarte restrins. Emil Constantinescu il stie pe Maurice van Hurck, mirele, de mai multa vreme, ei cunoscindu-se, se pare, prin intermediul unor prieteni comuni de la ambasada olandeza.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS