12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePSD exploateaza politic ratarea calificarii

PSD exploateaza politic ratarea calificarii

PSD nu a scapat ocazia sa exploateze politic tristetea si dezamagirea electoratului dupa ce nationala de fotbal a Romaniei a ratat calificarea la EURO 2004 din cauza arbitrului Urs Maier. Ieri, in cadrul Consiliului Judetean PSD Dolj, senatorul Adrian Paunescu a tunat si fulgerat impotriva arbitrului, dar, mai ales, impotriva lui Mircea Sandu, cerindu-i acestuia sa plece de la conducerea Federatiei.

„Romania a ajuns o tara corcodusiera, o tara de doi bani, pe care oricine o poate calca in picioare. Atitudinea presedintelui FRF, care spune ca nu va actiona la UEFA, este a lui personala. Sa plece. Cu asemenea presuri de sters bocancii celor care ne viziteaza nu se poate face demnitate nationala. Vorbeste ca un belfer despre problemele lui, dar despre o tara careia ii ard buzele nu vorbeste. Eu nu vorbesc aici doar despre Mircea Sandu, ci despre toti cei care cred ca se poate face politica in genunchi“, a spus Paunescu, in aplauzele frenetice ale celor prezenti in sala.

La consiliul PSD Dolj a fost invitat si Mircea Geoana, ministrul de externe al Romaniei si unul dintre vicepresedintii PSD, desemnat sa supervizeze activitatea filialei. Geoana nu a lasat sa se raceasca simpatia trezita de antevorbitorul sau si, dupa o scurta peroratie pe teme politice, a ajuns si la fotbal, amintind ca PSD este o „echipa“: „Sint tot felul de forte politice in opozitie, care incearca acum sa construiasca tandemuri hibride. Noi avem o echipa, care merge deja pe un drum (spre UE – n.r.). „Demnitatea nationala, inclusiv la fotbal, se poate apara mai bine din clubul celor puternici decit de pe tusa“, a conchis ministrul de externe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS