3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Stiri diverse

Primar PRM, gata sa fie radiat

Cine spune ca politica la tara este moarta si ingropata de mult se insala amarnic. In comuna doljeana Mirsani, viata politica este extrem de efervescenta, iar lupta pentru o functie este atit de mare, incit scandalurile sint rasunatoare, ecourile lor ajungind pina in birourile mai-marilor de la judet. Ultimul meci cu nabadai si strigaturi a avut loc la PUR, cind toata filiala Mirsani a demisionat in bloc. Dar conflictele politice nu s-au terminat atunci. Saptamina trecuta, consilierii locali din stinga esichierului politic, satui de plimbarile primarului pe ulitele Mirsaniului intr-o Dacie 1300, cu numarul de inmatriculare DJ-07-PRM, data de partidul care l-a promovat si sustinut, s-au gindit sa intreprinda ceva pentru a-l determina pe edilul sef sa schimbe numerele de la masina. Pesedistii invidiosi au pus-o de un complot, iar in plenul consiliului au promovat si votat o hotarire prin care cereau radierea numerelor de la masina primariei.

„Dacia am primit-o drept recompensa la alegerile din 2000, de la deputatul Olguta Vasilescu, pentru ca am obtinut foarte multe voturi, si am preluat-o cu acte in regula prin transfer de la Camera Deputatilor“, sustine Constantin Ghencioiu, primarul din Mirsani.

„De cind intra in atributia consilierilor radierea numerelor de la masina primariei?“, s-a infuriat Ion Calin, prefectul de Dolj, care a si ras, dintr-un condei, hotarirea consilierilor de la Mirsani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS