8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaufacatorii profita de oprirea curentului electric

Raufacatorii profita de oprirea curentului electric

Zece localitati din judetul Olt au fost debransate de la reteaua de distributie a energiei electrice din cauza facturilor neachitate. Sediile primariilor si strazile sint acum cufundate in bezna dupa lasarea serii, fapt care da mari batai de cap lucratorilor posturilor de politie. Multi dintre politistii din localitatile respective raporteaza deja o marire a numarului de scandaluri si furturi.

Printre localitatile debransate se afla comunele Redea, Studina, Deveselu, precum si orasul Draganesti-Olt. Conform comisarului Paul Musuroi, seful Politiei Draganesti, in aceasta urbe a fost marit numarul de politisti care patruleaza noaptea.

Pe de alta parte, comisarul Musuroi a mentionat ca intunericul ii si ajuta pe politisti deoarece nu sint observati de raufacatori si ii pot depista pe scandalagii. SC ELECTRICA SA a expediat joi somatii si Primariilor din Scornicesti, Barasti, Poboru si Fagetelu. Viorel Chiru, purtatorul de cuvint al ELECTRICA Slatina, a spus ca regia de electricitate are de recuperat peste 100 de miliarde de lei de la consumatorii din judet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS