8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCeferistii din Tirgu Jiu au spart greva

Ceferistii din Tirgu Jiu au spart greva

Greva ceferistilor din Romania nu a fost valabila si la Tirgu Jiu. Toate trenurile care au trecut prin Gara Tirgu Jiu au circulat normal, fara a inregistra nici un fel de intirzieri. Cu toate acestea, de la ora 7.00, aproximativ 80 de mecanici ai statiei Tirgu Jiu au fost intr-o greva spontana, dupa cum au si declarat liderii acestora, sustinind ca revendicarile lor sint asemanatoare cu cele ale colegilor din tara. Adica stoparea disponibilizarilor in masa si respectarea contractului colectiv de munca.

Mecanicii au afirmat ca, in conditiile in care vor ramine mai putini, se va inregistra un deficit de personal, iar activitatea nu se va mai putea desfasura in conditii normale. Daca mecanicii de tren au inteles ca este greva, restul personalului a lucrat normal.

Mariana Mihalache, impiegat informator, a spus ca, in ciuda celor aparute in presa, ceferistii gorjeni nu au respectat ceea ce s-a hotarit la nivel national: „S-a circulat normal, fara probleme. A fost un zvon si lumea s-a luat dupa el. Noi stim ca o greva se face pe baza de semnatura, organizat. Noi am pierdut o gramada de calatori cu greva asta, pentru ca lumea s-a uitat la televizor si a stiut ca trenurile nu vor circula intre orele 7.00 si 9.00“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS