Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

Zece scoli din Mehedinti nu au autorizatie sanitara de functionare

Actualitate - (R.G.)
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Joi, 21 August 2003 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Directia de Sanatate Publica (DSP) Mehedinti a definitivat actiunile de control demarate la inceputul acestei saptamini in unitatile de invatamint din judet. Au fost verificate 203 unitati scolare, licee, scoli si gradinite cu program normal si prelungit, atit din mediul rural, cit si din cel urban. In Drobeta Turnu Severin, Orsova, Strehaia, Vinju Mare si Baia de Arama, nu au fost gasite nici un fel de deficiente, toate cele 20 de unitati scolare primind autorizatia sanitara de functionare. Grupul Scolar „Decebal“ din Drobeta Turnu Severin va fi renovat integral in aceasta toamna din fondurile PHARE.…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: