3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMascatii au recuperat sase oi furate

Mascatii au recuperat sase oi furate

Politistii din comuna mehedinteana Jiana au fost sesizati de un cetatean din localitate ca persoane necunoscute au patruns noaptea in curtea locuintei sale, de unde au sustras opt oi, in valoare de sase milioane de lei.

La fata locului s-a deplasat o echipa a IJP Mehedinti si luptatori ai Detasamentului de Interventie Rapida. In urma cercetarilor, autorii au fost identificati. Acestia sint Silviu Adrian Bengescu, de 21 de ani, Daniel Solomon, de 20 de ani, si Dumitru Visan, de 32 de ani.

In cazul lui Silviu Bengescu si al lui Daniel Solomon a fost dispusa inceperea urmaririi penale pentru savirsirea infractiunii de furt calificat, respectiv pentru tainuire, in cazul lui Dumitru Visan.

„Acesta a primit oile de la cei doi, stiind ca sint furate. Cei in cauza au fost retinuti pe baza de ordonanta si urmeaza sa fie prezentati Parchetului de pe linga Judecatoria Vinju Mare. Prejudiciul a fost recuperat partial, doar sase ovine fiind restituite partii vatamate“, a spus agent- sef adjunct Constantin Barbulescu, de la Biroul de Presa al IJP Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS