10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCampanie impotriva drogurilor, desfasurata de DSP Mehedinti

Campanie impotriva drogurilor, desfasurata de DSP Mehedinti

Ziua internationala de lupta impotriva consumului de droguri a fost marcata joi de Serviciul promovarea sanatatii al Directiei de Sanatate Publica Mehedinti printr-un seminar cu tema „Ai grija ce-ti doresti, invata sa traiesti!“. Motivele care imping la folosirea stupefiantelor si combaterea lor, programul actiunilor de constientizare a tinerilor, pentru perioada imediat urmatoare, privind pericolele la care se supun in cazul consumului de droguri, au fost numai citeva din temele de discutie, la care au luat parte elevi de la principalele licee din Drobeta Turnu Severin.

In centrul municipiului au fost impartite pliante, fluturasi si alte materiale informative ale campaniei antidrog din acest an. Campania a continuat si ieri, cind, la Bazinul Olimpic din Drobeta Turnu Severin s-a desfasurat un concurs de inot, cu participarea elevilor de la scolile generale.

Primii trei clasati au primit premii din partea reprezentantilor DSP Mehedinti si a filialei Mehedinti a Crucii Rosii. Campania „Ai grija ce-ti doresti, invata sa traiesti!“ este sprijinita mediatic de Radio Sud Severin, care ofera sepci si tricouri ascultatorilor care transmit mesaje antidrog. „Cel mai bun mesaj are sansa de a fi ales ca slogan pentru campania antidrog din 2004“, a spus dr. Cristiana Chiriloiu, sef Serviciu promovarea sanatatii, din cadrul DSP Mehedinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS