Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

Stiri pe scurt

Actualitate - GdS
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Joi, 27 Martie 2003 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Bani pentru nevoiasii Craiovei Persoanele cu probleme sociale, beneficiare ale Legii venitului minim garantat, primesc zilele acestea banii cuveniti, in cuantumul aferent lunii februarie. Pentru aceasta, autoritatile craiovene au alocat 1,37 miliarde de lei, bani proveniti din rectificarea bugetara. In evidentele primariei craiovene sint circa 1.600 de dosare aflate in plata. Elevii severineni se intrec cu americanii Sapte elevi ai Colegiului „Traian“, din Drobeta Turnu Severin, din totalul de 80 de participanti, s-au calificat marti in cea de-a doua etapa a Olimpiadei de matematica organizata de SUA. Concursul este diferit de cel cu care sint…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: