17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimarul din Stoina umbla cu stampila in buzunar

Primarul din Stoina umbla cu stampila in buzunar

Primarului din Stoina – Gorj i se pare ca toata lumea ii este contra. Pentru ca se considera in minoritate, democratul Constantin Vladutu spune oricui se opreste sa-i dea binete ca in consiliu nu are decit patru oameni de partea lui, restul fiind cu puterea. Nici nu apuci bine sa te prezinti ca edilul sef incepe sa strige in gura mare:

„Iar am fost reclamat? Acu’ cine m-a mai reclamat?“ Cind aude ca este vorba de ziaristi, primarul ridica si mai mult vocea pentru a atrage atentia. Despre gunoiul si baltile din fata primariei, edilul sef gaseste imediat o scuza: „Am fost plecat in concediu. Cei care au ramas de ce nu au facut curat? M-au asteptat pe mine! O sa ma duc sa iau apa in caciula sa o mut de acolo.“

Intre un comentariu si, mica impunsatura la adresa consilierilor, primarul mai semneaza cite un act, mai pune o stampila. „Umblu cu stampila prin buzunar, ce sa fac? Mai semnez cite un proces-verbal pe cimp sau mai stiu eu pe unde si pun si stampila. Ca doar n-o sa vina omul pentru atita lucru pina la primarie“.

Referindu-se la maidanezii care zburdau prin fata primariei, edilul sef spunea:

„Uitati-va la ei! Sint ciinii lui Basescu. Ba, pardon, ai lui Costelenini, un fel de Basescu al nostru. Si in afara de maidanezii astia, am pe linga mine o gramada de ciini care, daca nu sint atent, ma musca“. Apoi coboara vocea si spune aproape soptit „cind mai veniti pe aici dati-mi si mie un telefon, chiar si acasa, ca sa va astept la primarie“. Convins ca s-a facut inteles, edilul sef se retrage in mijocul oamenilor strinsi in fata primariei mai ceva ca la circ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS