15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLa Cruset s-a inventat AROperisul!

La Cruset s-a inventat AROperisul!

„O fi un nou model de acoperis? Sau, doar reclama pentru service de masini? Dar, cum l-or fi urcat acolo? Puteau sa gasesca o „Broscuta“, un Lastun, ceva mai usor… Dar ditamai ARO! Urcat pe acoperis… Cred ca au chemat tot satul ca sa il cocoate acolo!“.

Nu e sofer care sa treaca prin comuna Cruset fara sa incetineasca masina cind trece prin fata garajului deasupra caruia troneaza un ARO putin cam ruginit, dar inca destul de prezentabil. Unii chiar opresc la marginea drumului, sa vada mai bine hardughia, incercind sa isi explice cum au reusit proprietarii sa o urce pe garaj si sa o priponeasca pe acoperis, incit sa nu se trezeasca intr-o zi cu automobilul in spinare.

Satenii din comuna s-au obisnuit cu AROperisul. Nu li se mai pare ceva deosebit si nici macar nu mai intorc capul cind trec prin fata garajului buclucas. L-au numit totusi monumentul comunei, pentru ca prea casca gura toti la el! Si, ca sa fie botez in toata regula, l-au „udat“ la cel mai apropiat birt, fiecare pahar fiind inchinat numai in cinstea lui.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS