12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGropile din asfalt fac parte din peisaj

Gropile din asfalt fac parte din peisaj

Existenta Schelei de Petrol pe raza comunei Stoina are avantaje, dar si multe dezavantaje. Pe de-o parte, masinile de mare tonaj ale schelei strica drumurile comunale, iar pe de alta parte, oamenii care au terenuri in zona sondelor nu au primit nici un leu despagubire.

„Le-am cerut celor de la schela, daca nu ne repara drumurile, macar sa ne ajute cu niste utilaje. Primaria nu are posibilitatea de a investi mai mult de 100 de milioane de lei anual in pietruirea drumurilor. La bugetul pe care il avem alocat, nu putem vorbi despre reparatii de drumuri. Noi facem doar plombari. Si cind vine o masina de zeci de tone si da intr-o plomba, o zboara“.

In ceea ce priveste despagubirea celor 30 de persoane care au pamintul ocupat de cladirile si sondele celor de la schela, deocamdata nu s-a ajuns la nici un rezultat. Se poarta negocieri directe intre oameni si schela. Noi nu avem nici un cuvint de spus, insa oamenii tot pe noi ne intreaba cind isi vor primi banii“, a declarat viceprimarul Adrian Popa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS