12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDebransari la blocurile Primariei Craiova

Debransari la blocurile Primariei Craiova

Lucratorii SC ELECTRICA SA Craiova impreuna cu politistii Sectiei 3 au efectuat ieri-dimineata o actiune de prindere in flagrant a persoanelor care sint conectate ilegal la reteaua electrica din Caminele de nefamilisti numerele 6, 7 si 8 din cartierul Valea Rosie. De asemenea, prin aceasta actiune s-a incercat si recuperarea datoriilor de la cei care nu au mai platit curentul de citiva ani, restantele cumulate la cele trei scari depasind 110 milioane de lei.

Cu noaptea-n cap, zeci de politisti si electricieni au controlat toate apartamentele, luind prin surprindere locatarii din aceste blocuri ale Primariei Craiova.

„Am restanta zece milioane de lei, dar nu am bani sa achit. Am o fata bolnava si trebuie sa-i cumpar medicamente. La curent dau si eu cit am. N-am mai platit curentul de trei ani si mi-au bagat penalizari de cinci milioane de lei“, se plinge Constanta Fieraru.

Costel Pitaroiu, sef centru municipal CRC, spune ca au fost depistate trei familii care se conectasera la reteaua electrica fara a avea contor: „Vom stabili prejudiciul prin recalcularea consumului de la ultima factura platita de ei, iar apoi vom incerca prin mijloacele legale sa ne recuperam banii“.

Au fost verificati 230 de abonati, iar 37 de familii au ramas pe intuneric din cauza datoriilor pe care le aveau catre SC ELECTRICA SA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS