13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAlt copil a disparut misterios

Alt copil a disparut misterios

Daniel Stefanita Oprea, de 15 ani, din Calafat, a disparut de acasa de aproape o saptamina. El este elev in clasa a IX-a la Liceul „Stefan Milcu“ din Calafat si este cunoscut ca un copil cuminte si silitor, care nu le-a facut probleme parintilor sau profesorilor. Inainte de a fi dat disparut, Daniel a avut o mica altercatie cu tatal sau, dar pina dimineata incidentul a fost uitat.

„A plecat simbata seara la discoteca si s-a intors spre dimineata. A venit in jurul orei 3.00 si l-am certat un pic. Este un baiat cuminte, care nu mi-a facut probleme, asa ca incidentul a fost uitat pina dimineata“, spune Stefan Oprea, tatal baiatului. A doua zi, pe la prinz, Daniel Stefanita i-a spus mamei ca pleaca la o verisoara sa-i duca un caiet de teme, insa de atunci nu s-a mai intors acasa.

„A disparut in mod misterios. Ne-a spus o cunostinta din Calafat ca l-a vazut marti la Craiova, in zona garii, cu niste indivizi care s-ar fi urcat apoi intr-un autocar. Am anuntat politia, l-am cautat la toate rudele si prietenii nostri si degeaba. Nu stim ce sa facem ca sa ne gasim baiatul“, a mai spus tatal disperat.

Comisar sef Constatin Petrescu, prim adjunct al sefului Inspectoratului Judetean de Politie Dolj, spune ca Daniel Stefanita Oprea a fost dat in urmarire generala:

„Parintii spun ca din casa nu le-au disparut bani sau bunuri pe care baiatul ar putea sa le vinda si exclud posibilitatea ca fiul lor sa fi fugit de acasa. Am demarat cercetari pe raza judetului si l-am dat pe baiat si-n urmarire generala. Orice persoana care poate furniza informatii despre acest tinar este rugata sa se adreseze celui mai apropiat post de politie“.

Acesta este al doilea caz, in Dolj, in care un copil dispare intr-un mod misterios in mai putin de o saptamina. In urma cu citeva zile, doi copii din Ciupercenii Noi, care disparusera de acasa, au fost gasiti, dupa ce, timp de patru zile, au stat intr-o groapa adinca de patru metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS