6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEconomat pentru filieseni

Economat pentru filieseni

Persoanele cu venituri mici isi vor putea face cumparaturile la economat. Primul astfel de magazin va fi deschis oficial la Filiasi pe data de 15 ianuarie si se va adresa persoanelor cu venituri mici, care isi vor putea procura de aici produse alimentare de baza (ulei, faina, zahar, paste fainoase, piine), la un pret apropiat de cel de producator. Astfel, pentru un litru de ulei cumparatorul va plati 29.000 de lei, iar pentru o piine – 4.000 de lei.

Potrivit primarului Antonie Ciocioc, de posibilitatea de a se aproviziona de la economat vor beneficia aproximativ 2.000 de persoane, ponderea detinind-o pensionarii si beneficiarii venitului minim garantat.

„Magazinul a fost amenajat intr-un spatiu pus la dispozitie gratuit de Primaria Filiasi. Aceasta a fost singura facilitate pe care am putut-o oferi firmei respective, care urmeaza sa isi recupereze banii investiti prin rulajul marfii“.

In afara de alimentele de baza care vor putea fi procurate numai pe baza de tichet, prin economat vor fi comercializate si alte produse alimentare, cum ar fi, de exemplu, carnea si produsele din carne.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS