Ceaiul din pastai de fasole scade glicemia la diabetici si la obezi

Pentru scaderea glicemiei la persoanele care sufera de diabet, dar si la cele atinse de obezitate, medicii naturisti recomanda ceaiul din pastai de fasole. Acesta se prepara dintr-o lingura de pastai, tocate marunt, la o cana de apa. Amestecul se fierbe 10-15 minute si se strecoara. Din acest ceai se consuma doua-trei cani pe zi. In timpul verii, pentru scaderea glicemiei se poate folosi sucul de pastai de fasole verde, care se prepara din pastai maruntite si stoarse. Din aceasta bautura se bea cite un pahar pe zi.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

24 decembrie 2013

Ceaţă în Dolj şi Mehedinţi

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări de ceaţă pentru judeţele Neamţ, Vrancea, Iaşi, Vaslui, Galaţi, Dolj şi Mehedinţi, valabile până la ora 9:00. Astfel, pe mai multe drumuri naţionale traficul rutier se desfăşoară ...
12 noiembrie 2013

Din nou fasole cu vin fiert de 1 Decembrie

Cetăţenii din Târgu Jiu vor beneficia şi în acest an de o masă gratis din partea primăriei, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. Alina Toader, directoarea adjunctă a Direcţiei de Asistenţă Socială, din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a ...
Top