14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSfintul Ion s-a petrecut la PSD Dolj

Sfintul Ion s-a petrecut la PSD Dolj

Edilii judetului care si-au sarbatorit ieri ziua numelui nu au facut rabat de la munca pentru o petrecere ca intre Ioni. Sarbatoritul zilei a fost, de departe, Ion Voiculescu, presedintele Consiliului Judetean Dolj, care a primit in timpul programului de lucru nenumarate vizite la birou.

„Nu mai e ca anul trecut, cind sarbatoritii, cinci la numar, au pus mina de la mina si au dat o petrecere la restaurantul Flora, cu vin si tuica fiarta. Atunci a fost in week-end si ne-am permis. Anul asta, vom lua un pahar de sampanie la sediul PSD Dolj“, a spus Voiculescu.

Seful pesedistilor doljeni a plecat ieri acasa cu un brat de buchete de flori. Cel mai frumos cadou a venit din partea Directiei Generale a Finantelor Publice, el constind intr-un cos urias incarcat cu trandafiri galbeni. Atentia a fost estimata de presedintele PSD Dolj la cel putin 500-600.000 de lei.

Secretarul de Stat in Ministerul Administratiei Publice si fostul viceprimar al Craiovei, Ion Calin, a sarbatorit ziua numelui prin munca. Cel putin, asa a declarat:

„Muncesc, sint la serviciu. Nu conteaza ca este Sfintul Ion, sint multe de facut in tara. Am sarbatorit simbata, acasa, cu familia si prietenii“.

Ion Prioteasa, vicepresedintele PSD Dolj, este hotarit sa o ia mai usor anul acesta cu petrecerile:

„Au trecut Sarbatorile. Am hotarit sa sarbatoresc in familie, cu prietenii apropiati“. In schimb, senatorul Ion Predescu spune ca nicaieri nu e mai bine ca acasa, dar ca nu va scapa ocazia sa treaca pe la sediul partidului pentru a ciocni o cupa de sampanie cu ceilalti sarbatoriti ai zilei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS