12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOficialitatile din Gorj vor dansa in familie

Oficialitatile din Gorj vor dansa in familie

• Primarul Florin Circiumaru isi va petrece Craciunul la Negomir alaturi de mama sa • De Revelion, prefectul pleaca in Turcia

Oficialitatile judetului Gorj nu si-au facut planuri prea mari in ceea ce priveste petrecerea Craciunului. Majoritatea vor sta acasa alaturi de familii, numai o mica parte urmind sa plece din judet, insa abia de Anul Nou. Nicolae Mischie va sarbatori Craciunul acasa, alaturi de sotie si copii, iar daca nu va interveni ceva neprevazut, de Revelion va petrece alaturi de angajatii sai si de colegii de partid, la Hotelul Parc din Tirgu Jiu. Subprefectul Eugen Vilceanu este cel mai convins sa ramina acasa, nefiind multumit de oferta de a petrece Sarbatorile la un restaurant: „Nu plec nicaieri. De Craciun, cu familia, iar de Revelion, cu siguranta alaturi de colegii mei la Hotelul Parc. Nu poti sa pleci asa. Mai bine stai acasa. In anumite localuri din Predeal, de exemplu, raportul pret- calitate servicii lasa mult de dorit“. Ca si anul trecut, cel care va face Revelionul in alta tara este prefectul Toni Grebla, care a ales Turcia, unde va avea parte de ceva mai multe grade Celsius. Desi astazi implineste 49 de ani, prefectul a inceput sa primeasca de ieri cadouri. Primarul din Tirgu Jiu, Florin Circiumaru, va merge de Craciun in comuna natala Negomir, unde va fi alaturi de mama sa.

De Sarbatori, viceprimarul Ioan Roman Barbuti va avea un program asemanator cu cel al primarului, cu exceptia vizitei la Negomir, amindoi avind program normal, in noaptea de Anul Nou avind de cununat citeva perechi de tineri sub Poarta Sarutului. Comandantul Inspectoratului Judetean de Politie Gorj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, va sta linga familie de Craciun, iar de Anul Nou va fi prezent la petrecerea functionarilor publici organizata la Hotelul Parc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS