11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSpitalele din Mehedinti trebuie sa incheie protocoale cu primariile

Spitalele din Mehedinti trebuie sa incheie protocoale cu primariile

Spitalele, primariile si Consiliul Judetean Mehedinti va trebui sa incheie protocoale, in termen de zece zile, pentru punerea in aplicare a Ordonantei privind administrarea unitatilor medicale, precum si a hotaririi de guvern care reglementeaza trecerea unor imobile din domeniul privat al statului si administrarea Ministerului Sanatatii si Familiei, in domeniul public al judetelor si administrarea consiliilor judetene.

Subprefectul Constantin Bulica a solicitat acest lucru la intilnirea de luni cu conducerile unitatilor sanitare din Mehedinti, precum si cu reprezentantii primariilor si Directiei de Sanatate Publica.

Viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Tudor Dinu, a atras atentia ca preluarea unitatilor sanitare de catre consiliile locale trebuie urmarita cu atentie, tinind cont de experienta cu preluarea unitatilor de invatamint. O problema importanta pentru autoritatile locale o reprezinta datoria spitalelor din Mehedinti, care se ridica in prezent la peste 55 de miliarde de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS