17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDoua parcuri industriale la Orsova

Doua parcuri industriale la Orsova

Santierul Naval si Exploatarea Portuara au fost locatiile alese de oficialitatile locale

Proiectul realizarii primelor doua parcuri industriale din judetul Mehedinti, dintr-un total de cinci care se doresc a fi infiintate, ar putea deveni realitate in viitorul apropiat. In urma discutiilor dintre municipalitatea orsoveana si reprezentantii a doua mari societati comerciale din oras, au fost cautate oportunitati imediate privind infiintarea acestor parcuri.

Cel mai vehiculat amplasament pentru unul din parcurile industriale care ar urma sa fie infiintat este zona Santierului Naval din localitate.

Directorul societatii, Constantin Badoiu, a declarat ca, in principiu, este incintat de aceasta idee, care ar putea duce la dezvoltarea economica a zonei:

„Ramine ca aceste discutii, de principiu, sa se concretizeze in fapte. Desigur, ideea este buna si ne vom implica in acest proiect“.

De aceeasi parere este si Nicolae Urdareanu, directorul societatii Exploatare Portuara Drobeta, locul unde ar urma sa fie infiintat cel de-al doilea parc industrial din judetul Mehedinti:

„Sintem interesati de dezvoltarea unui parc industrial, care ar contribui mult la imbunatatirea mediului de afaceri din zona“.

In ceea ce priveste infiintarea parcurilor industriale in municipiul Drobeta Turnu Severin si Strehaia, deocamdata nu a fost luata nici o masura in acest sens, fiind cautate noi oportunitati. Cele mai vehiculate amplasamente sint Cildro-Celrom si Hidrocentrala Portile de Fier I.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS