20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCe mai fac vedetele romane

Ce mai fac vedetele romane

Loredana Groza, cazuta pe scena si obligata de fostul ei prieten sa ramina in pozitia culcat

Pe vremea cind Loredana Groza debutase pe scenele patriei, ea era sustinuta moral, si nu numai, de cunoscutul operator de imagine Catalin Catoiu, care ii filma toate aparitiile scenice. Intr-o seara, in dulcele Iesi, Loredana a pasit gresit si a cazut pe scena, provocind stupoare in rindul spectatorilor, dar si a colegilor din culise. Catoiu, zis si teava, a sarit ca ars din primul rind al salii, a urcat pe scena si i-a strigat Loredanei: „Mai stai acolo un pic!. Ce daca te-ai lovit. Trebuie sa filmez asta. Este senzational!“. In timp ce Catalin realiza un videoclip in direct, Loredana, speriata si lovita usor, tipa cit o tinea gura: „Esti nebun? Scoate-ma de aici“. Publicul ramasese masca. O fi accident, o fi regie?, se intrebau toti. N-a fost regie.

Radu Gheorghe a ramas cu permisul de conducere pentru ca pe politist il chema tot Radu Gheorghe

Intr-o noapte, intorcindu-se de la un spectacol, cunoscutul actor Radu Gheorghe a fost oprit de un agent de circulatie pe raza unei comune din judetul Vaslui. Motivul invocat de politist a fost viteza neadecvata circulatiei pe timp de noapte. Radu Gheorghe, sperind sa scape de amenda, a coborit din autovehicul si a inceput sa-si faca numarul. Banc dupa banc. Toata arta pantomimei talentatului actor. Din cind in cind, ii reamintea politistului ca el este Radu Gheorghe. Politistul nu s-a aratat insa deloc impresionat de numarul vedetei, dimpotriva, i-a repetat mereu acestuia ca n-a auzit in viata lui de Radu Gheorghe. Pina la urma, permisul a incaput pe miinile vigilentului agent de circulatie, Radu Gheorghe epuizindu-si intreaga paleta de exprimari artistice. In momentul in care actorul se pregatea sa paraseasca locul faptei fara carnet, politistul s-a intors brusc spre el si-i ia spus: „Cum ai zis, ma, ca te cheama?“ „Radu Gheorghe, Domnule!“, a raspuns acesta spasit, plictisit si deja lipsit de orice speranta. „Ba, fii atent!. Iti dau inapoi carnetul nu pentru ca esti actor, sau ce zici tu ca esti, ci pentru ca pe mine tot Radu Gheorghe ma cheama“.

Jean Paler a defilat in costumul lui Adam prin hotel

Obosit dupa un spectacol epuizant la Oradea, actorul de comedie Jean Paler s-a dus linistit la culcare, fiind cazat la un hotel renumit din localitate. Pe la 3.00 dimineata, necesitatile fiziologice si-au spus cuvintul. Fiind extrem de cald in acea perioada, actorul era „imbracat“ in hainele lui Adam. Grabit si somnoros, in loc sa deschida usa de la baie, a deschis-o pe cea de la camera, a iesit pe hol, iar usa s-a inchis automat in spatele lui. Gol pusca, Jean s-a trezit la trei dimineata pe holul unui hotel, nestiind numarul exact al camerei de unde a iesit. S-a orientat repede, a imprumutat un ghiveci cu flori din holul hotelului si, pozitionindu-l in dreptul zonelor intime, a coborit la receptie, spre stupoarea receptionerei. Cind si-a revenit, aceasta i-a spus numarul camerei si i-a dat cheia de rezerva. Paler a plecat inapoi cu ghiveciul tinut de aceasta data in spate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS