16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Noutati muzicale

Christina Aguilera, NSync si Mike Myers urmeaza sa prezinte gala decernarii MTV Video Music Awards, alaturindu-se astfel unei pleiade de celebritati printre care se numara Britney Spears, Kylie Minogue, Nelly si Brandy. Evenimentul are loc la New York in aceasta noapte, la ceremonie urmind sa mai apara pe scena Sammy Hagar, David Lee Roth, Kate Hudson, Heath Ledger, Busta Rhymes si Anthony Kiedis.

Britney Spears a fost pacalita de o farsa pe care i-a facut-o, in timpul unei emisiuni radio, o actrita de comedie care s-a dat drept Celine Dion. Solista a fost convinsa sa interpreteze o piesa in duet cu celebrul jucator american de golf, Tiger Woods. Actrita canadiana Audette Marc i-a telefonat lui Britney, i-a spus acesteia ca este Celine Dion si a invitat-o pe solista americana sa participe la un eveniment in scopuri caritabile organizat la Montreal. Desi lui Britney i se spusese ca spectacolul va fi gazduit de un club de golf, locul unde urma sa aiba loc asa-zisa actiune de binefacere este de fapt un cunoscut club de strip-tease din orasul canadian. „Tiger Woods, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, mi-a promis ca va interpreta, alaturi de tine, un cintec special care se va intitula Let’s Make a Hole in One“, i-a transmis la telefon actrita lui Britney.

Geri Halliwell sustine ca si-a intilnit noul iubit intr-un magazin de animale de casa, in timp ce privea la catelusi. Fosta componenta a formatiei Spice Girls a dezmintit zvonurile potrivit carora l-ar fi intilnit pe americanul Demian Walker intr-o clinica de dezintoxicare din Los Angeles. „Ne-am vazut pentru prima oara intr-un magazin de animale din California, in timp ce cautam un catelus. Si daca imi aduc bine aminte aratam destul de rau. Nu a fost o zi prea buna pentru parul meu“, a declarat artista intr-un interviu acordat publicatiei britanice News Of The World. Geri a mentionat, de asemenea, ca ultimul lucru la care se gindea in acea perioada de timp era sa-si gaseasca un nou iubit. Artista britanica a precizat, de asemenea, ca Demian nici macar nu stia ca ea este faimoasa, aflind acest lucru mult mai tirziu, in momentul in care au mers impreuna la un rodeo, iar cineva din multime a recunoscut-o.

Cei de la Limp Bizkit l-au „recrutat“ pe producatorul Rick Rubin pentru a lucra la inregistrarile pe care membrii trupei le fac pentru noul lor album. Artistii Nu-Metal, care in prezent lucreaza la primul lor material nou de la plecarea chitaristului Wes Borland, au mai colaborat si in trecut cu Rubin. Se pare ca membrii trupei Limp Bizkit au compus pina in prezent in jur de 20 de piese pentru proiectul care se pare ca va avea titlul „Less Is More“. Albumul va ajunge in magazinele de specialitate din Statele Unite la sfirsitul acestui an sau inceputul anului viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS