6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Banderas va filma „Tarantula“, cu Almodovar, in 2004

Actorul spaniol Antonio Banderas a afirmat joi, intr-o conferinta de presa, ca va filma „Tarantula“ cu regizorul spaniol Pedro Almodovar, cel care l-a descoperit. „Vreau sa lucrez cu Pedro Almodovar pentru <<Tarantula>>. Filmarile ar trebui sa inceapa in 2004“, a afirmat Banderas, care la sfirsitul acestui an va turna un film despre Pancho Villa pentru canalul american HBO, apoi va juca pe Broadway in comedia muzicala „Nine“, inainte de a turna urmarea aventurilor lui Zorro, in 2003. „Va fi o placere sa lucrez din nou cu Pedro, dupa 14 ani („Atame“, 1990). Filmele lui au reprezentat pasaportul meu pentru Statele Unite, dar acum lucrurile s-au schimbat. Am evoluat de atunci si cind vom lucra impreuna va fi de la egal la egal“, a marturisit Banderas, care a jucat in cinci filme ale lui Almodovar: „Atame“ (1990), „Femei in pragul crizei de nervi“ (1988), „Legea dorintei“ (1987), „Matador“ (1986) si „Labirintul pasiunilor“ (1982).

„Prietenii tai“ si „Buffy“ se afla printre cele mai nocive seriale TV

Un grup de parinti a apreciat ca „Prietenii tai“ si „Buffy, spaima vampirilor“ sint cele mai nocive seriale difuzate de televiziunile americane in orele de maxima audienta. The Parents Television Council (PTC) considera ca cel mai nociv serial difuzat de televiziunile americane este „Buffy, spaima vampirilor“, pentru ca face uz de violenta, sex si ocultism. „Prietenii tai“ a fost criticat pentru ca mare parte din efectele sale comice se bazeaza pe situatii si aluzii sexuale. PTC sustine ca serialul, in care doua personaje necasatorite au un copil, este nepotrivit pentru ora de maxima audienta la care este difuzat. Directoarea PTC, Melissa Caldwell, spune ca serialul nu este, in mod sigur, unul educativ si ca efectele sale pot fi destul de nocive, avind in vedere popularitatea de care se bucura in rindul adolescentilor. In cea mai recenta serie a „Prietenilor tai“, personajul lui Jennifer Aniston, Rachel, a dat nastere unui copil. Pe lista celor mai nocive zece programe de televiziune a fost trecut si „CSI: Crime Scene Investigation“, caruia i se reproseaza ca ilustreaza grafic incestul si sadomasochismul. Serialul a cunoscut o crestere meteorica a audientei, adesea depasind „ER“. Printre programele familiale pe care parintii le-au gasit educative se numara „Sabrina The Teenage Witch“.

Sheryl Crow, Ja Rule, The Hives si The Vines – in concert la MTV Video Music Awards

Sheryl Crow, Ja Rule, The Hives si The Vines au fost adaugati pe lista artistilor care vor concerta la editia din acest an a MTV Video Music Awards. Ei se vor alatura astfel unor nume sonore ale show-biz-ului, precum Bruce Springsteen si E Street Band, Pink, Eminem, P Diddy, Shakira si Nas. De asemenea, printre prezentatorii ceremoniei de decernare a premiilor, se numara Britney Spears, Kylie Minogue, Nelly si Brandy. Evenimentul va avea loc la Radio City Hall, din New York, pe 29 august.

Robbie Williams a dat lovitura

Robbie Williams este foarte aproape de a semna cel de-al doilea contract din toate timpurile ca valoare. Patru mari companii, Sony, BMG, Warner si Universal, se afla in prezent in competitie cu fosta casa de discuri a solistului, EMI, pentru a obtine semnatura starului. Se pare ca lui Robbie i s-a oferit un contract de 75 de milioane de lire sterline pentru realizarea a trei albume, cea mai mare oferta facuta pina acum in Marea Britanie. De asemenea, compania care va oferi suma cea mai ridicata va dispune de o parte din profiturile pe care artistul le va obtine din vinzari si turnee, fapt care reprezinta o noutate in industria muzicala. Robbie Williams a terminat de curind lucrul la noul sau album, intitulat „Escapology“, care va fi lansat pe 18 noiembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS