8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA inceput a doua sesiune de bacalaureat

A inceput a doua sesiune de bacalaureat

Aproape 1.000 de absolventi ai liceelor doljene care nu au promovat inca examenul de bacalaureat s-au inscris in a doua sesiune din acest an. Sesiunea care a debutat ieri cu proba orala la Limba si literatura romana. Examenele la aceasta disciplina se vor termina astazi. In zilele de 14 si 15 august, este programata proba orala la limbi moderne majoritatea candidatilor optind pentru Limba franceza.

Cea de-a doua sesiune de bacalaureat va continua saptamina viitoare cu probele scrise, iar primele rezultate vor fi afisate pe 25 august, la centrele de examen.

Pentru aceasta sesiune, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj a organizat trei centre de examen, toate in Craiova – la Liceul Teoretic „Henri Coanda“, Grupul Scolar de Constructii Civile si la Liceul de Informatica „Stefan Odobleja“. Toate lucrarile de la probele scrise vor fi evaluate intr-un singur centru de corectare – la Grupul Scolar „Electroputere“ din Craiova, dupa cum a precizat inspectorul scolar Luminita Ionita, secretar al Comisiei judetene de bacalaureat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS