16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Examene, examene

Lupta pentru obtinerea mult speratului statut de student a continuat ieri, cind Universitatea din Craiova a gazduit examenul de admitere la facultatile de Automatica si Chimie. Multi parinti care si-au condus odraslele la examen asteptau, mai mult sau mai putin emotionati, la intrarea in universitate.

Viorel Manea isi adusese la examen fiica vitrega, pe Ramona Mehedintu. Stind de vorba cu alti parinti, barbatul spunea ca are o incredere deosebita in fiica lui:

„A absolvit Liceul Teoretic «Henri Coanda» din Craiova. E un copil deosebit, foarte inteligent, asa ca pot spune ca nu am deloc emotii, fiindca am incredere in fiica mea. Sint sigur ca o sa ia la Automatica, mai ales ca nu este o concurenta prea mare, doar vreo doi pe loc“.

Altfel stateau lucrurile cu un alt tatic, Mihai Hozac, care astepta infrigurat sa afle ce a facut la examen fiul sau, Ionut:

„Baiatul incearca la facultate a doua oara. A terminat anul I la Farmacie, unde este pe locurile cu taxa. Pentru anul viitor, taxa a crescut insa de la 600 la 800 de dolari, ceea ce este foarte mult si nu ne putem permite. Tocmai de aceea sper sa ia acum la Chimie pe locurile subventionate de la buget“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS