Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Actualitate

„Preotul“ Constantin Resceanu de la Biserica Mintuleasa sau lipsa de onestitate si jocurile lui de culise

Actualitate0 vizualizari
Joi, 18 Aprilie 2002 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Subsemnatul preot prof. univ. dr. Alexie Al. Buzera, in calitate de abonat la Gazeta de Sud, va aduc la cunostinta ca in numarul 2168 din 16.04.2002 a aparut articolul „Biserica Mintuleasa sau intoarcerea la vechea scoala“. Intocmit pe baza relatarilor preotului Constantin Resceanu - dupa opinia Sorinei Staiculescu, „tinar necunoscut“ - se profereaza neadevaruri privind aceasta biserica, enoriasii ei si subsemnatul. De aceea, va rog sa-mi aprobati dreptul la replica publicind textul de mai jos. Va multumesc. Relatarile lui C.R. din articolul amintit sint mincinoase si mirsave, care nu-i fac cinste, punind in situatie delicata…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: