16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Kestii lumesti

Porcul alarmist

Un porcusor dintr-un stat american si-a salvat stapinii de la un incendiu, grohaind cit il tineau bosogii. Dupa ce a simtit mirosul de fum, animalul a alergat repede in sufrageria casei pentru a-si alerta stapinul care dormea in acel moment. Toti membrii familiei au scapat nevatamati, si asta gratie purcelusei Iggy.

Indragostitii au renuntat la „Gradina Edenului“ pentru ca era… prea cald!

Protestul cuplurilor din orasul indian Calcuta, care doreau o zona speciala pentru dragoste, s-a soldat cu un rasunator esec, doar sase perechi participind la aceasta actiune, ceilalti raminind acasa din cauza temperaturii ridicate. Organizatorii marsului cereau un loc unde sa se poata imbratisa si saruta in public, fara sa fie hartuiti de politie.

Dansind in spatiu

De acum incolo, astronautii pot dansa in spatiu. Un coregraf francez se zbate sa obtina acordul autoritatilor pentru a-i invata pe oamenii care ajung in spatiu sa danseze, sustinind ca echilibrul si exercitiile de coordonare ii va ajuta pe astronauti sa faca mai bine fata gravitatii.

Somerii popicari

Persoanele fara ocupatie din Berlin au fost trimise sa joace popice pentru a-si gasi un loc de munca. Aceasta se vrea a fi o actiune venita din partea centrului de recrutare, pentru ca angajatorii sa poata afla mai multe lucruri despre abilitatile clientilor intr-o atmosfera neformala. Personalul de recrutare doreste sa identifice in felul acesta, unele probleme fizice pe care clientii le-ar putea avea, ca de exemplu, durerile de spate.

Bataie cu chiloti

O femeie, beata crita, a fost acuzata ca a atacat un politist canadian cu ajutorul lenjeriei sale intime. Ea a fost retinuta dupa ce le-a cerut politistilor sa coboare din masina si sa-i caute pantofii. Apoi, tinara in virsta de 30 de ani, si-a dat jos chilotii cu care a plesnit un ofiter peste fata. Desi politistul s-a ales doar cu o mica pata rosie pe frunte, femeia a fost arestata pentru perturbarea linistii publice.

Vinovata de sex-appeal!

O femeie avocat din Canada a fost exclusa din barou dupa ce o judecatoare a depus o plingere in legatura cu decolteul acesteia. Judecatoarea sustine ca bluza reprezentantului legii nu era destul de conservatoare, fapt ce atragea prea mult atentia celor implicati in procese.

Amenda pentru vorbarie

Unui american din statul Pennsylvannia i s-a intentat proces, deoarece a vorbit prea mult in cadrul unei intilniri a consiliului local. Barbatul, in virsta de 60 de ani, este acuzat ca a vorbit 11 minute, timpul maxim fiind de cinci minute pentru fiecare vorbitor. Americanul risca o detentie pina la doi ani sau o amenda de 5.000 de dolari.

In Guiness Book nu se intra … pe brinci!

Un belgian a esuat in incercarea sa de a stabili un nou record mondial, cu care sa poata intra in Guiness Book la categoria „tiris pe palme si pe genunchi“. Barbatul a reusit sa se tirasca mai putin de cinci kilometri in sapte ore, insa belgianul, tatal a noua copii, spera sa poata merge pe brinci aproximativ 23 de kilometri, pentru a dobori recordul actual, care este de 20 de kilometri. El dorea, ca, prin actiunea lui, sa arate solidaritate fata de oamenii cu handicap fizic, dar, din cauza unor dureri la incheietura miinii, a trebuit sa renunte. Desi a declarat ca nu va mai incerca sa faca acest lucru niciodata, totusi belgianul doreste un loc in Cartea Recordurilor, pe care vrea sa-l ocupe privind nonstop filme la video.

Gol in gradina, in ciuda vecinilor

Un tribunal din Pensylvania a acordat unui american dreptul legal de a munci si de a sta dezbracat in gradina casei sale. Barbatul, in virsta de 53 de ani, fusese acuzat de un vecin de expunere indecenta, intrucit acesta se relaxa seara stind in gradina in pielea goala, crezind ca nu il vede nimeni. Judecatorii i-au dat dreptul sa stea in curtea casei cit de dezbracat doreste el, deoarece nu se expune gol intr-un loc public si nici nu doreste sa atraga atentia asupra sa. In schimb, vecinii care se simt ofensati au fost rugati sa nu se mai uite peste garduri.

Cubanezii n-au voie sa aiba computere

De acum inainte, orice persoana din Cuba care doreste sa cumpere un calculator personal trebuie mai intii sa faca dovada ca aparatul este indispensabil pentru nevoile sale, dupa care va obtine aprobarea guvernului. „Daca nu am avea un embargo, atunci orice cubanez ar avea computer“, aceasta este declaratia venita din partea guvernului cubanez. Dar nu numai calculatoarele au fost interzise prin lege, in casele oamenilor, ci si accesorii, precum imprimante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS