15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Alicia Keys – adepta celebritatii… umile

Alicia Keys sustine ca se simte umilita de faptul ca a cistigat cinci premii Grammy. Artista a cistigat trofeul pentru categoriile „piesa anului“, „cel mai bun debut“, „cea mai buna solista R&B“, „cea mai buna piesa R&B“ si „cel mai bun album R&B“. Albumul sau, intitulat „Songs In A Minor“, s-a dovedit a fi un veritabil hit in Statele Unite. Artista a declarat ca a muncit la acest proiect mai multi ani si ca albumul a fost produsul pregatirii sale ca pianist si a dragostei fata de R&B.

Artisti adevarati la Jubileul de Aur al Reginei

Palatul Buckingham a intocmit o lista de staruri care vor concerta la petrecerea Jubileului de Aur al Reginei. La evenimentul care va avea loc pe 3 iunie vor participa Paul McCartney, Elton John, Eric Clapton, Tom Jones si Aretha Franklin. La concertul ce va fi difuzat in toata lumea prin intermediul postului de televiziune BBC vor lua parte 12.000 de spectatori care vor avea acces in gradinile palatului.

Jennifer Lopez este pregatita sa devina mama

Superstarul Jennifer Lopez a dat de inteles ca este gata sa aiba un copil cu sotul sau, Cris Judd. Celebra actrita si solista simte acum oboseala muncii constante care i-a adus celebritatea si considera ca este gata sa intemeieze o familie in adevaratul sens al cuvintului. Jennifer, care are acum 31 de ani, a petrecut ultimii sapte ani pe platourile de filmare si in studiourile de inregistrari.

Gorillaz se apuca de cinema

Membrii formatiei Gorillaz intentioneaza sa realizeze un film. Intr-un recent interviu acordat revistei Billboard, ilustratorul trupei, Jamie Hewlett, a mentionat ca planurile sint in faza initiala si, de asemenea, ca urmatorul proiect al grupului, dupa albumul de debut care a avut un succes rasunator, va lua forma unei coloane sonore pentru film. Artistul a declarat ca titlul peliculei ar putea fi „Celebrity Harvest“, iar aceasta va prezenta urmatoarele 18 luni din viata trupei.

Memoriile lui Kurt Cobain – scoase la licitatie

Memoriile solistului Kurt Cobain urmeaza sa fie scoase la licitatie pentru a fi publicate. Manuscrisul, care are peste 800 de pagini si a fost aranjat de catre vaduva artistului, Courtney Love, va fi prezentat citorva edituri din New York, iar specialistii apreciaza ca va fi vindut pentru citeva milioane de dolari. Inainte de a examina documentul, in care este inclus si biletelul de adio pe care Kurt Cobain i l-a adresat sotiei sale tnainte de sinucidere, editorii vor fi nevoiti sa semneze o intelegere de confidentialitate.

Kylie Minogue vrea sa fie mireasa

Kylie Minogue a dezvaluit faptul ca se va casatori cu prietenul sau, James Goodning. Intr-un recent interviu solista a declarat ca este sigura ca James doreste la rindul sau sa o ia de nevasta si a mentionat ca i-ar placea foarte mult sa aiba mai multi copii cu viitorul ei sot. De asemenea, noul single al lui Kylie Minogue, intitulat „In Your Eyes“, a intrat saptamina trecuta in topul britanic pe locul trei.

Tom Cruise poarta proteza dentara

Desi femeile care se topesc dupa Tom Cruise sustin ca zimbetul acestuia este sublim, actorul este totusi de alta parere. Starul a inceput sa poarte proteza dentara dupa ce un medic stomatolog a observat ca dintii acestuia nu sint perfect aliniati. Purtatoarea de cuvint a lui Tom a mentionat insa ca in timpul filmarilor actorul nu va purta totusi aparatul, probabil pentru a nu-si dezamagi admiratoarele.

Five isi vinde amintirile

Acum, dupa ce momentul de glorie al formatiei Five a trecut, membrii trupei intentioneaza sa scoata la licitatie mai multe obiecte care le-au apartinut. Grupul s-a destramat anul trecut, iar fanii acestuia au acum sansa de a obtine o amintire de la idolii lor. Fondurile obtinute din vinzare se vor indrepta catre organizatiile de caritate.

Brandy tine la prietenie

Solista americana Brandy a declarat ca este alaturi de prietena sa Whitney Houston, care trece printr-o perioada mai putin fasta din viata sa. Artistele au jucat impreuna in filmul de televiziune Cinderella, in anul 1997, iar de atunci au ramas prietene bune. Legatura dintre ele s-a intrerupt insa in momentul in care au inceput problemele de dependenta ale lui Whitney. Brandy spera din tot sufletul ca prietena sa va reusi sa treaca peste aceasta perioada neagra din viata sa.

Cher se simte… bruneta!

Desi acum poarta o peruca blonda, Cher sustine ca in adincul sufletului sau nu s-a schimbat. Solista, care are acum 55 de ani, a declarat ca, in ciuda modului sau mai excentric de a-si exprima personalitatea, in interior este tot fetita care era la sase ani. Artista a mentionat, de asemenea, ca inca nu stie carei categorii apartine deoarece actorii nu o considera actrita, iar solistii nu o considera o interpreta de muzica. Cher stie insa un singur lucru la virsta pe care o are: doreste sa se trezeasca bine dispusa in fiecare dimineata, sa imbrace blugii sai marimea 27, sa poata dansa pe scena si sa arate bine. Nimic mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS