5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a lesinat stind la coada

O femeie a lesinat stind la coada

Dumitra Diacu este una din sutele de persoane care se inghesuie in fiecare saptamina, martea si joia, la unul din cele sase ghisee ale Casei Judetene de Pensii din Slatina pentru depunerea dosarului de pensionare. Ieri, Dumitra Diacu a venit la Slatina din comuna Serbanesti.

La 69 de ani, singurul lucru pe care aceasta si-l mai doreste este sa iasa la pensie si sa poata primi cit mai repede cu putinta banutii pentru care a muncit o viata. Cu acest gind s-a prezentat la Casa Judeteana de Pensii din Slatina, avind dosarul incheiat. Ghinionul a facut ca sa nu mai ajunga sa il si depuna, ea lesinind dupa doua ore de stat in picioare. Dumitra Diacu a fost transportata foarte rapid la Spitalul Judetean din Slatina.

Dr. Cornel Fulga, care era de garda la Sectia Urgente a spitalului, i-a stabilit diagnosticul: stare de lipotimie cauzata de stres. Dumitra Diacu a fost internata ieri la Sectia de neurologie. Medicii apreciaza ca aceasta va putea pleca din spital in citeva zile. Pina atunci, Dumitra Diacu trebuie sa-si dozeze bine eforturile, deoarece „lupta“ pentru depunerea dosarului de pensionare nu s-a incheiat…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS