17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCele mai traznite coafuri ale anului 2001

Cele mai traznite coafuri ale anului 2001

In 2001, vedetele s-au intrecut in coafuri care de care mai excentrice. Judecind dupa parul blond platinat al cintaretei Faith Hill, buclele rasucite ale lui Jennifer Lopez si coditele impletite ale Christinei Aguilera, se pare ca, anul acesta, coafezele vedetelor au avut mult de lucru.

• Rolul din filmul Minority Report, care va fi lansat anul viitor, l-a obligat pe Tom Cruise sa se rada in cap. Celebrul actor a aparut complet chel la petrecerea organizata in iunie, la Buffalo Club din Santa Monica, cu ocazia zilei sale de nastere.

• Christina Aguilera a reusit sa-si socheze fanii, aparind la festivitatea de decernare a premiilor Grammy din februarie anul acesta cu o multime de codite impletite si vopsite in toate culorile curcubeului.

• Cu putin timp inainte de aparitia sa la festivitatea de decernare a premiilor People’s Choice, Faith Hill si-a vopsit parul blond deschis, netezindu-si in acelasi timp buclele rebele. Desi noua sa imagine i-a dezamagit pe unii dintre admiratorii sai, cintareata s-a declarat multumita de „opera“ stilistului Peter Savic.

• Jennifer Lopez si-a schimbat de nenumarate ori coafura in 2001. La premiera filmului Angel Eyes, care a avut loc in luna mai, la Los Angeles, ea a aparut cu o aureola de bucle rasucite in jurul fetei. Mai tirziu, pentru aparitiile in concert la Puerto Rico, ea a recurs la o coafura mai lejera, lasindu-si parul sa creasca si ondulindu-l usor.

• Una din cele mai longevive vedete, Cher, a reusit si anul acesta sa isi surprinda fanii. Celebra cintareata a revenit in forta in octombrie cu un nou album, intitulat Living Proof, si o noua imagine, vopsindu-si parul blond platinat.

• Tinarul actor Ryan Phillipe a vrut sa faca pe durul in 2001. In iulie, el a aparut tuns scurt, soldateste, la premiera filmului Blonda de la Drept, in care joaca sotia sa, fermecatoarea Reese Witherspoon.

• Celebra datorita rolului din serialul de televiziune Totul despre sex, Sarah Jessica Parker a renuntat anul acesta la imaginea care a consacrat-o. Ea si-a tuns parul lung si ondulat si a aparut recent la o petrecere din New York cu parul tuns scurt si bucle mici si stralucitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS