11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIonut l-a invins pe Luis-Fernando

Ionut l-a invins pe Luis-Fernando

Febra numelor „telenovelistice“ pe care le dadeau parintii odraslelor abia venite pe lume se pare ca s-a mai domolit. Daca in urma cu citiva ani, nume ca Fernando, Kassandra, Esmeralda si Luis umpleau cu predilectie certificatele de nastere, numele cu care erau obisnuiti pe vremuri parintii si bunicii nostri au inceput sa-si intre din nou in drepturi. Cristian, Daniel si Mihaela au detronat incet pe Isaura si Armando, pe masura ce mintile proaspetilor parinti s-au dezintoxicat de efectele „peisajelor“ latino-americane.

„Dupa revolutie a existat acea nebunie a numelor luate din telenovele, dar de aproximativ cinci ani s-a revenit la nume normale ca Ioana, Alexandru, Cristina…“, a spus Gabriela Birlan, functionara in cadrul Oficiului de Stare Civila.

Mania numelor inspirate din telenovele si-a pus ani la rind amprenta asupra multora dintre copiii iubitorilor de seriale latino-americane. Cei care continua sa-si numeasca urmasii la fel ca pe personajele preferate sint, desigur, tiganii, care vor gasi in telenovele, si nu numai, o sursa de inspiratie nesecata in cautarea de nume cit mai pitoresti pentru odraslele lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS