10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCasa in care creste un pom

Casa in care creste un pom

Ultima moda in materie de aparare din lumea buna este achizitionarea unei masti de gaze cit mai performante si cit mai scumpe. Ea te poate feri pentru citeva jumatati de ora de tot felul de gaze toxice dupa care, cind ti se epuizeaza stocul de filtre, oricum ai soarta celor care nu si-au luat masca. Pina la urma, masca este „un utilaj“ care te ajuta sa mori incet. In Craiova poti sa mori mult mai repede daca indraznesti sa treci pe strada Oltet, pe la nr. 23.

Pe vremuri acolo a fost o casa cu etaj in care probabil au locuit si oameni. De zece ani, de cind pot sa localizeze in timp vecinii, casei i s-a prabusit acoperisul si plafonul. Peste chichineata din coltul din drepta al cladirii botezata birou de copiat acte sta sa se prabuseasca etajul iar peste trecatorii ingindurati, care habar nu au ce li se pregateste, se va prabusi in curind, daca nu ce a mai ramas din cladire, macar ce a mai ramas din terasa. Pietonii vor trece subit pe lumea cealalta. Terenul este pregatit pentru ca „ locul cu verdeata“ il asigura un pom care a crescut pe ruina vechiului plafon prabusit si care, de bine ce-i merge, a ajuns la fostul acoperis.

Peisajul macabru a fost completat de vecini care, desi stiu ca strada Oltet este in plin centrul orasului, au depozitat gunoaiele menajere in fata darapanaturii, in speranta ca mormanul va ajunge atit de mare incit Primaria Craiova nu va mai observa casa cu pricina.Asa ca pericolul pentru craioveni nu vine de la bin Laden, ci de la cladirea din str. Oltet nr. 23.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS