11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Kestii lumesti

Ori sex, ori muzica!

Cercetatorii din domeniul medicinei sint de parere ca muzica stimuleaza aceleasi parti ale creierului ca si hrana si sexul. Expertii americani si canadieni au descoperit ca structurile creierului care sint asociate cu orgasmul reactioneaza si la sunetele melodioase, dovedind astfel ca muzica poate fi folosita nu numai pentru a elimina starile de tristete si frica.

Record… microscopic

Un barbat din sudul Indiei a taiat o saminta de mustar in peste 500 de bucatele, cu ajutorul unei lame de barbierit. El a reusit aceasta performanta in cadrul unei manifestari publice, in 16 minute, si fara sa foloseasca o lupa. Interesul sau a fost atras spre acest gen de recorduri in momentul in care a citit intr-un ziar despre performanta unui alt indian, care reusise sa taie un castravete in 100.000 de bucatele.

Elev la 67 de ani

Un pensionar italian si-a trecut examenele de la scoala primara la virsta de 67 de ani. Desi nu a mers in viata sa la scoala, barbatul a fost meditat de catre o fosta invatatoare, care-i este colega la caminul pentru batrini, unde locuieste in prezent. La examen, el a scris despre animalul sau preferat – leul.

Berea, buna pentru legume

Un barbat din Anglia isi hraneste legumele din gradina sa cu bere. Fiecare planta primeste o jumatate de halba pe zi si astfel barbatul s-a ales cu un castravete de aproape noua kilograme si cu un dovlecel de zece kilograme, care, din nefericire, a explodat in frigiderul unde fusese depozitat.

Italienii se distreaza avind fantezii erotice cu colegii

Majoritatea italienilor isi fac ziua mai frumoasa la locul de munca flirtind si avind fantezii erotice in care sint implicati colegii. Potrivit unui studiu recent, mai mult de o cincime dintre cele 1.000 de persoane intervievate au declarat ca au avut relatii sexuale cu un coleg de munca datorita faptului ca au cochetat la serviciu. Sapte italieni din zece au declarat ca recurg la aceasta metoda deoarece reprezinta antidotul perfect pentru zilele plictisitoare de la birou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS