14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinema, cine... muzica

Cinema, cine… muzica

Alanis Morissette, inspirata de atacurile teroriste

Inspirata de atacurile teroriste de la Washington si New York, Alanis Morissette a lansat o noua piesa, „Utopia“. Aceasta poate fi ascultata si descarcata de pe site-ul casei de discuri Maverick Recording. Piesa ar putea fi inclusa pe viitorul album al artistei. Ea a fost pusa la dispozitia fanilor deoarece, spune Alanis, scopul muzicii ei este de a oferi consolare celor indurerati si de a exprima, in acelasi timp, propria sa mihnire.

P Diddy pozeaza in Vogue

Rapperul P Diddy este primul barbat de culoare care va aparea pe coperta revistei de moda Vogue. El a pozat alaturi de Naomi Campbell pentru coperta numarului de luna aceasta al revistei. Editorul Vogue si-a explicat alegerea spunind ca rapperul de culoare a devenit o celebritate si in lumea modei datorita stilului de a se imbraca pe care il promoveaza.

Elton John, cu gindul la femei

Excentricul Elton John a socat intreaga lume a muzicii declarind ca, desi este un homosexual notoriu, se gindeste inca la femei. Cintaretul, care in prezent locuieste cu partenerul sau, producatorul de film David Furnish, s-a culcat ultima data cu o femeie in urma cu 13 ani, insa asta nu-l impiedica sa declare ca se simte in continuare atras de sexul frumos. De altfel, Elton s-a declarat extrem de impresionat de Nicole Kidman, mai ales datorita rolului interpretat de aceasta in filmul „Moulin Rouge“.

Un film despre viata lui Eminem

Viata controversatului rapper Eminem reprezinta subiectul unui film intitulat provizoriu „The Untitled Detroit Project“. Filmul este regizat de Curtis Hanson si ii are in rolurile principale pe Mekhi Phifer si Brittany Murphy. Filmarile vor incepe la Detroit pe 18 octombrie. Potrivit criticilor, scenariul relateaza o luna din viata unui artist debutant, aflat in cautarea propriei identitati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS